groeien binnen het        MKB

Helpt organisaties verder groeien met efficiŽnte werkprocessen en slimme tools

Inventariseren
Analyseren
Oplossen
Adviseren
Communiceren
Implementeren
Coachen

Als je niet weet waar je naar toe gaat,
leidt elke weg je er heen

Weet u waar uw bedrijf voor staat?
Weet u waar u voor gaat?


Natuurlijk weet u als ondernemer dat! Anders was u niet zo ver gekomen als waar u nu staat met uw organisatie. U bent in staat geweest een deel van uw droom te verwezenlijken. Maar weten uw medewerkers ook precies waar u naar toe wilt?

Wordt u geleefd door de waan van de dag?


In de hectiek van alledag zijn we vaak (te) operationeel bezig. Er komen zo veel zaken op ons af. We gunnen ons veelal onvoldoende tijd om weer eens echt stil te staan en na te denken waar we met ons bedrijf of onze afdeling nu echt naar toe willen.

In de praktijk blijkt dat veel (grote) bedrijven en instellingen geen duidelijke missie of mission statement hebben geŽxpliciteerd. En als dat wel het geval is, zijn het vaak ondoorzichtige, onbegrijpelijke of wollige constructies die met te veel woorden en jargon op schrift zijn gesteld. Gevolg: de meestal op duur papier vormgegeven missie c.q. ondernemingsfilosofie wordt door het merendeel van de medewerkers niet gedragen en keurig in een la opgeborgen om er nooit meer uit te komen.

Geen enkel bedrijf is groot geworden zonder een duidelijke missie en visie; het samenspel van "Wat is onze toegevoegde waarde voor de maatschappij" en "Welke doelen wensen wij gezamenlijk te bereiken?" Anders gezegd: Waar staan we voor en waar gaan we voor?

Het gat dichten.

GrootAdvies helpt u om uw ideeŽn en visie te vertalen naar concrete doelstellingen en meetbare, operationele prestaties, ofwel een brug te slaan tussen uw ideeŽn en uw organisatie.
   

Wat kan een perfect passende missie u en uw organisatie opleveren?
  • focus en richting in denken en handelen >> leidt tot effectieve besluitvorming.
  • bundeling van gezamenlijke kracht en energie >> vergroot de slagkracht van uw organisatie en het "wij-gevoel" op basis van gedeelde waarden.
  • meer passie in/voor het werk >> op dit moment in veel organisaties een schaars goed.
  • zingeving aan werk >> daar is steeds meer behoefte aan in deze economisch turbulente tijd.
  • efficiency en kostenbesparing >> meer winst!

GrootAdvies     Ringallee 67      6881MX  Velp     T. 026 3646221     F. 026 3646221     M. 06 28481972
email
info@grootadvies.nl