groeien binnen het        MKB

Helpt organisaties verder groeien met efficiŽnte werkprocessen en slimme tools

Inventariseren
Analyseren
Oplossen
Adviseren
Communiceren
Implementeren
Coachen

If you can dream it, you can do it!

Blijft u roeien met de riemen die u hebt?

Herkent u dat? Overuren maken, gestuurd worden door de waan van de dag? Het is net als roeien. Hard werken om vooruit te komen; blaren in de handen. Voortdurend achterom kijken of je nog wel op koers ligt. Dan komt de accountant met het financiŽle overzicht en blijkt dat het niet zo goed gaat. Hup, weer achterom kijken, even bijsturen met rechts, en je ligt weer op koers. Hoop je!!
Of heeft u liever alle touwtjes in handen?
Wilt u ook liever zeilen dan roeien? U zit achterin de boot, overziet alle activiteiten die uw manschappen uitvoeren en vaart rechtstreeks op uw doel af. Direct bijsturend wanneer nodig. Onverwachte zijwind corrigerend en tegenliggers letterlijk omzeilend.

U wilt als organisatie groeien en u zult zich moeten realiseren dat enkel de focus op de financiŽle maatstaven onvoldoende is om het bedrijf tot grotere prestaties te laten komen en de groeipotentie waar te maken. De kracht die je niet verwacht schuilt vaak in de eigen organisatie. Het is de kunst om die krachten zichtbaar, meetbaar en bestuurbaar te maken.
Professionele bedrijven beraden zich regelmatig op hun bestaansrecht. Deze bezinning resulteert in een aangescherpte visie en missie. Dat heeft weer gevolgen voor de doelstellingen van de organisatie. Een regelmatige, kritische analyse van de bedrijfsprocessen is noodzakelijk om de gewenste efficiency op pijl te houden. Dit continue proces heeft alleen dan resultaat als de nieuwe, aangepaste missie ook wordt vertaald in concrete doelstellingen en activiteiten binnen de organisatie. Prestatiemeting en Procesmanagement zijn hiervoor bij uitstek geschikte hulpmiddelen.

Beter resultaat, dat is waar het u als ondernemer om gaat. En uw klanten ook!

GrootAdvies is specialist in het begeleiden van organisaties bij de ontwikkeling van het strategisch plan en het implementeren van prestatiemeting en de bijbehorende tools waaronder de Balanced Scorecard. Wij kunnen het projectmanagement voor u verzorgen wanneer u niet de gewenste capaciteit beschikbaar heeft.

Wilt u weten waarom prestatiemanagement ook zinvol zou kunnen zijn voor uw organisatie? GrootAdvies biedt u ter kennismaking een QuickScan aan.

Wilt u na analyse van de QuickScan verdere begeleiding van GrootAdvies, dan is deze QuickScan gratis. Anders betaalt u daarvoor slechts EUR 300,00

Heeft u voldoende inzicht in de prestaties van uw bedrijf?

Heeft u een ťťnduidige rapportage?

Heeft u een goed overzicht?

Heeft u tijdig stuurinformatie?

Weet u wie goed, middelmatig of slecht presteert?

Haalt u het optimale uit uw bedrijf?


Wanneer u ťťn van deze vragen met 'nee' beantwoordt is het zinvol onderstaand de QuickScan aan te vragen.

GrootAdvies     Ringallee 67      6881MX  Velp     T. 026 3646221     F. 026 3646221     M. 06 28481972
email
info@grootadvies.nl